Buscar este blog

viernes, 13 de agosto de 2010

Fideuada


Aquesta és una recepta per gaudir-la un dia de diumenge, amb una bona sangria de cava!!!

És la primera fideuà que he fet a la meva vida i, per ser la primera, em va quedar força bona.

Aquí va la recepta!!






INGREDIENTS (per a 2 persones)

- 200 g de fideus del número 2
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 all
- 100 g de xampinyons o gírgoles
- 1 tomàquet trinxat sencer
- 100 g de gambes i musclos (la carn)
- 3 rodanxes de rap
- 500 ml de caldo de peix
- 1 cullerada d'oli


PREPARACIÓ

- Tallar les verduretes ben petites. Encendre el forn a 250º al gratinador.

- Posar la cullerada d'oli en una paella i tirar l'all i la ceba. Deixar fins que agafin un color doradet. En aquell moment tirar els pebrots, els bolets i el tomàquet ( amb aquest ordre)

- Un cop passats 15 ', quan la verdura estigui feta, tirar-hi els fideus i remenar perquè s'impregnin de tots els sabors dels vegetals

- Evocar-hi els 500 ml del caldo calent, i un cop agafat el bull, introduir el marisc i el rap. Deixar bullir 5 minuts.

- Un cop passats els 5 minuts, introduir la paella al forn i deixar 5 minutets més, veureu que els fideus s'hauran begut l'aigua i alguns hauran quedat "tiesos" a causa del gratinat.

I ja estarà llest! Que profitii!!

Observacions: Acompanyar aquesta fideuà amb un bon allioli (casolà o industrial, com més us agradi)
Calories per ració: 700 calories aproximades, sense tenir en compte l'allioli!!!

Nota: podeu fer més lleugera aquesta recepta disminuint a la meitat la quantitat de fideus i augmentant la quantitat de verdures.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!