Aquesta és una recepta per gaudir-la un dia de diumenge, amb una bona sangria de cava!!!
És la primera fideuà que he fet a la meva vida i, per ser la primera, em va quedar força bona.
Aquí va la recepta!!
INGREDIENTS (per a 2 persones)
- 200 g de fideus del número 2
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 all
- 100 g de xampinyons o gírgoles
- 1 tomàquet trinxat sencer
- 100 g de gambes i musclos (la carn)
- 3 rodanxes de rap
- 500 ml de caldo de peix
- 1 cullerada d'oli
PREPARACIÓ
- Tallar les verduretes ben petites. Encendre el forn a 250º al gratinador.
- Posar la cullerada d'oli en una paella i tirar l'all i la ceba. Deixar fins que agafin un color doradet. En aquell moment tirar els pebrots, els bolets i el tomàquet ( amb aquest ordre)
- Un cop passats 15 ', quan la verdura estigui feta, tirar-hi els fideus i remenar perquè s'impregnin de tots els sabors dels vegetals
- Evocar-hi els 500 ml del caldo calent, i un cop agafat el bull, introduir el marisc i el rap. Deixar bullir 5 minuts.
- Un cop passats els 5 minuts, introduir la paella al forn i deixar 5 minutets més, veureu que els fideus s'hauran begut l'aigua i alguns hauran quedat "tiesos" a causa del gratinat.
I ja estarà llest! Que profitii!!
Observacions: Acompanyar aquesta fideuà amb un bon allioli (casolà o industrial, com més us agradi)
Calories per ració: 700 calories aproximades, sense tenir en compte l'allioli!!!
Nota: podeu fer més lleugera aquesta recepta disminuint a la meitat la quantitat de fideus i augmentant la quantitat de verdures.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
GRACIES PEL TEU COMENTARI!!