Aquesta, doncs, és una recepta que fa anys volia tastar (i mira que n'és de famosa) i mai havia tingut ocasió, així que ja la teniu, la meva amanida tipus "salpicón" de marisc.
Que la disfruteu!!!!
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 2 patates mitjanes bullides
-1 pebrot verd italià
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba tendra
- 150 g de gambetes congelades
- 150 g de musclus congelats
- 2 llaunes de tonyina al natural
- Olives 10
- Tomàquet trossejat
- Vinagreta : oli (2 cullerades soperes), vinagre (2 cullerades soperes), sal maldon i pebre
PREPARACIÓ
- Trossegem les patates a dauets, i fem el mateix amb els pebrots, la ceba, les olives i el tomàquet
- A part, cuinem a una cassó amb un dit d'aigua bullint les gambetes i els musclos
- Barregem en un bol tota la verdura amb els fruits del mar i amanim amb la vinagreta d'oli, vinagre, sal maldon i pebre
- Deixem refredar a la nevera i ja estarà llest per tastar-ho!!!
Observacions: Perfecte per a un dia calorós o un post-platja
Calories per ració: 250 calories aproximadament
No hay comentarios:
Publicar un comentario
GRACIES PEL TEU COMENTARI!!