Buscar este blog

lunes, 14 de marzo de 2016

Panna cotta amb Gumianoles

He estat unes setmanes sense publicar, i segurament n'estaré algunes més. I és que ja ha nascut el Martí, i tinc feina extra a casa. Així que la feina d'inventar receptes l'he apartat una mica de la vida. Prioritats.

Però avui us vull portar una recepta molt divertida. Fa poc vaig descobrir l'empresa catalana GumiAnoles, una sorprenent emprenadora que ha creat les llaminadures naturals, si si, tal com llegiu, sense aromes i additius, i bonissimes!!

Em va enviar un assortit de diferents llaminadures: de fruites, cacao, mel, gingebre....totes delicioses.

Havia de crear un postre a l'altura d'aquestes llaminadures, així que vaig fer un panna cotta "farcideta" de bons sabors, tots totalment naturals.

Agafeu paper i llapis que és super fàcil!! I divertit per fer amb nens!

Ingredients (per a 2 panna cottes):

- 200 ml nata líquida per cuinar
- 15 g sucre
- 1 fulla i mitja de gelatina
- GumiAnoles de cacao
- GumiAnoles de mel
- GumiAnoles de fruites



Preparació:

1. Rehidratem la gelatina amb aigua freda durant uns minuts.

2. Posem a escalfar la nata amb el sucre. Quan començi a bullir ho retirem del foc i hi afegim la gelatina rehidratada i ben escorreguda. Afegim la mescla als vasos per panna cotta i deixem refredar. 

3. Un cop la nata estigui a temperatura ambient, i abans de que començi a quallar, li afegim les llaminadures a trossets petits i deixem quallar totalment a la nevera un parell d'hores com a mínim.

I a disfrutar!!!!!

Aquest és l'assortiment de llaminadures que m'han fet arribar!


Moltíssimes gràcies per aquest tast!!! Els hem disfrutat molt!!

I vet aquí us presento el nou rei de la casa, el Martí!!!


Intentaré publicar tan aviat com sigui possible!! A veure si la maternitat m'ajuda a ser més creativa!! Qui sap, potser m'invento "potitos" divertits :)

Bon profit!!

9 comentarios:

  1. Quina preciositat Roser, enhorabona. Ara tens una feina molt important, gaudeix-la força.
    Aquesta postra te d’estar molt bo.
    Petons i fins aviat

    ResponderEliminar
  2. Moltes felicitats...es guapíssim e Martí!!
    I questes postres estan de mossgada!!
    Petons

    ResponderEliminar
  3. Moltes felicitats maca, per tú i per la teva parella!! Quin nen tan guapo, gaudeix de cada moment que es fan grans aviat. No t'en adonaràs i estarà demanant que li facis una panna cotta tan bona com aquesta.
    Petons.

    ResponderEliminar
  4. Roser , una panna -cotta buenisima y original para no parar de comer ...pero el que esta para comerselo pero a besos es Marti , que preciosidad , enhorabuena
    besinos

    ResponderEliminar
  5. Oooohh! m´encanten els bebés! És moníssim!! em quedo amb ell abans que la recepta.jejeje

    ResponderEliminar
  6. Felicitats Roser!! :)
    I sí noia, les prioritats canvien PERÒ no passa res! El bloc espera i en Martí creixerà molt (massa) ràpid. Que gaudiu de molts bons moments tots plegats que ara és el que toca!
    I pel que fa a la Panacota... és original de veritat! Em té intrigada el gust al menjar-la perquè de per si la panacota és més aviat neutra. Serà qüestió de provar-ho! :)
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Quina preciositat, Roser!moltes felucitats!! Ara si que teniu feina...però molt gratificant!! Una panacota molt llaminera... Petons

    ResponderEliminar
  8. Moltes felicitats Roser esta moníssim el Marti.
    Y una receta de panna -cotta buenisima y original
    petons

    ResponderEliminar
  9. Moltes felicitats,tens un nen guapissim.
    Aquesta panacota es molt original
    Una abraçada

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!