Buscar este blog

lunes, 4 de julio de 2016

Pastís crudivegà de llima (raw lime cake) /sense làctics, sense gluten/

Acabarem la temporada amb un pastís fresquet i super sa. Sense làctics, ni farines, ni ous, ni mantegues, ni gelatines. Només es fa amb productes naturals 100% i sabeu el millor de tot? Que no té cocció! Ideal per evitar més caloreta de la que tenim.

A més a més dels blocs clàssics, també podem trobar moltes receptes a través d'aplicacions com Instagram. Concretament segueixo a @myjuicykids_andme. Fa receptes crudiveganes super colorides i molt bones (n'he fet més d'una i us asseguro que el gust és increïble, per ser cru i vegà).

Doncs avui us porto el primer que vaig provar que em va sorprendre pel sabor i per la textura. Un pastís de llima on no calen gaires ingredients. Això si, la majoria els haureu d'anar a buscar a les herboristeries.

Ingredients (per a 3 pastissets):

PER LA MASSA:

- 60 g anacards crus
- 40 g de dàtils (4 o 5 dàtils)
- 1 culleradeta de xarop d'atzavara
- Un pessic de sal

PEL FARCIT:

- 1 alvocat i mig (madur)
- Unes 15 atmetlles (remullades durant 2 hores)
- 50 g de xarop d'atzavara
- 60 d'oli de coco
- El suc de 2 llimes 
- La pell d'una llima


Preparació:

1. Triturarem tots els ingredients de la massa amb un processador i quan estigui ben compacta la posarem a la base d'uns motlles individuals (també el podem posar a un motlle gran). Ho deixem refredar a la nevera.

2. Pel farcit, triturarem tots els ingredients amb la batedora i ho afegirem a sobre la base de la massa. Ho deixem quallar a la nevera unes hores.

3. Al moment de servir, ho treiem de la nevera 30 minuts abans de consumir-ho i ho decorem amb llima i menta.

Boníssimmm!! El repetireu segur per com n'és de bo i de fàcil de fer!!

I com que ja em despedeixo fins al setembre, us porto una altra recepta fresqueta de regal!!

SMOOTHIE GRANITZAT PER MANTENIR EL BRONCEJAT

Ingredients (per 1 batut):

- 1 grapat de maduixes congelades
- 2 taronges
- 1 pastanaga


Preparació:

1. Farem el suc de les taronges i ho afegirem a un vas de batedora. Hi afegim la pastanaga pelada i tallada en rodanxes i les maduixes congelades. Ho triturem bé fins que ens quedi un batut. Afegirem més o menys maduixa depenent de la consistència que vulguem. 

Truquillo: congeleu les maduixes tallades en quarts, així li serà més fàcil a la batedora triturar-les.

I fins aquí!!! 

Ara a disfrutar de l'estiu i de les vacances amb el meu petitó!!! 

Ens veiem al setembre amb noves idees i propostes!!

Bon profit!!