Buscar este blog

lunes, 4 de septiembre de 2017

Banana bread

Tornem de les vacances amb més energia que mai, uns dies de desconnexió alliberen de tots els mals a qualsevol.

Hem estat a la costa brava i a camprodon, de camping amb el nen, i ha estat una experiència molt positiva per tots 3! L'any que vé més i millor!

El primer dia de camping em vaig endur un esmorzar preparat de casa, per evitar menjar marranades del bar, i he de dir que és una coca que alimenta moltíssim, dóna molta energia i atipa molt! El Martí la va disfrutar molt, sobretot mentre la feia, m'ajudava a fer de "pinche" i va escurar el plat amb els dits, com els bons cuiners.

Ingredients:

- 3 plàtans madurs
- 1/3 tassa de oli de coco
- 1/2 tassa de sucre de canya o panela
- pisca de sal
 - 1 culleradeta de bicarbonat
-1 ou
-1/2 tassa de farina de coco
-1 tassa de farina de fajol
- canyella i anís en pols
- Nibs de xocolata


Preparació:

1. Aplasteu els 3 plàtans madurs amb l'ajuda d'una forquilla, seguidament hi afegiu l'oli de coco i remeneu amb unes varetes la mescla. Tot seguit incorporeu la panela, la sal, el bicarbonat, l'ou i les espècies, quan estigui tot ben incorporat hi afegiu la farina de coco i la de fajol. Ho remenem fins que quedi ben incorporat i, finalment, hi evoquem els trossets de xocolata. Mesclem.

2. Ho coem al forn preescalfat a 180ºC durant uns 30 minuts, o fins que veiem que clavant una forquilla aquesta surti ben neta.

3. Ho deixem refredar i a disfrutar-la!!!

Feia temps que tenia pendent provar aquesta coca o pa de plàtan, i segur que el repetiré. Ens ha agradat molt i és molt nutritiu!

Bon profit!

8 comentarios:

  1. Hola de nuevo, poco a poco vamos volviendo a la rutina.Esta muy apetecible, alimenta mucho y bien sano, desde luego que vale la pena hacerlo incluso en las vacaciones.
    Bona setmana

    ResponderEliminar
  2. Bentornada...això de les "marranades de bar" m´encanta!! jo també ho dic! jejej. Es veu súper contundent.

    ResponderEliminar
  3. Roser , pues si como lo hecho en casa no hay nada y para muestra ahí esta tu bizcocho que te quedo genial
    besinos

    ResponderEliminar
  4. Bon "pinche" tens, segur que ell la mar de content d'ajudar-te.
    Un bon capritxet sa i que com atipa molt amb un trosset tens prou. Es veu molt bo.
    Petons.

    ResponderEliminar
  5. Hola Roser! després d'aquest parèntesi que m'he agafat, avui retorno...però confeso que amb mandra! a casa els cocs amb plàtan triomfen sempre, aquest s'haurà de probar! espero que l'estiu us hagi anat molt bé! petons

    ResponderEliminar
  6. Que donaria per poder tastar un trosset d'aquest pa dolç! Que bo ha de ser, Roser!
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponderEliminar
  7. Bentornada al blog.
    Jo també he estat a la nostra preciosa Costa Brava.
    Aquest dolç, de ben segur que es bonissim.

    ResponderEliminar
  8. Las vacaciones siempre sientan bien, me alegra que las hayáis disfrutado.

    Ya veo que con la ayuda de tu pinche que quedó de miedo

    Petons!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!